Servicii

O comunicare bine facuta castiga inima pacientului. Oamenii in cautare de medici, de produse si solutii medicale potrivite, de clinici in care sa intre cu incredere au nevoie de mesaje bine spuse, bine scrise si bine transmise. Doar asa vor descoperi si vor indragi specialistii in mainile carora isi vor pune cel mai de pret lucru: sanatatea.

Fie ca reprezentanti o clinica, un spital, un cabinet, o companie farmaceutica, o asociatie, fie ca sunteti un medic care a inteles cat de importanta este comunicarea cu pacientii, va putem fi de folos.

Pana acum ne-am impresionat clientii prin reusitele campanii de PR, printr-o excelenta comunicare online (gestionarea conturilor de Facebook, realizarea textelor pentru siteuri, gandirea unor pagini de internet de content marketing, crearea unor bloguri scrise intr-un stil aparte), prin organizarea exemplara de evenimente, printr-o foarte buna relatie cu presa.

O lista completa a serviciilor (plus parerile clienților despre cat de bine ne-am descurcat) va poate fi trimisa la cerere.